Februári ajánlók

A februári meetup szülinapi rendezvénye ugyan biztosan telt házas lesz, de azért íme a szervezői ajánlók az előadásokról:

Simon Benjámin (benjamin.hu) – iwiwE export tool

Feri: “Könnybe lábadó szemekkel (hol a nevetéstől, hol a szomorúságtól) követtem Benjámin heroikus küzdelmet a iwiw rendszerével. Végre megtudhatjuk mi áll az egész hátterében, miért fontos ez neki és lehet fontos nekünk. Továbbá érdeklődéssel várom a részleteit az iwiw fejlesztőkkel törtent megegyezésnek is.

Esther Dyson (EDventure) – A new model for online marketing

Balázs: “Esther már két cégbe befektetett, ahol dolgozom, szóval maximálisan odafigyelek a véleményére. Itthoni startupoknak tanulságos!”

Csernák Gergely (VATSIM) – Virtuális repülés – de csak komolyan

Ákos: “Sokan ülnek le a gép elé minden nap, indítják be a hajtóműveket és kelnek útra egy sok-sok tonnás utasszálító repülővel. Zökkenőmentes útjukat toronyirányítók és navigációs eszközök biztosítják. Sokan Csernák Gergely EuroScope nevű toronyirányító software-ét használják a biztonság szavatolasárára – nap mint nap. Repülni csak komolyan lehet, még ha virtuálisan is.”

Somlai-Fischer Szabolcs & Halácsy Péter (Kitchen Budapest) – ZUI

Viktor: “A Zoomable User Interface prototípusát a legelső meetupon láthatták már páran. Most majd megtudjuk, hová jutott el az elmúlt egy évben ez a látványos prezentációs eszköz.”

Bártházi András (NetVibes) – Universal Widget API

Tamás: “Az előadas bemutat egy olyan eszközt, amely segítségével elkészített Widget-ek újrafelhasználhatóak. Az elkészült alkalmazások már most is használhatóak a netvibes mellett iGoogle alatt is, és András fejlesztőként biztos látja, hogy milyen irányokba nyitnak még majd. A készítők tapasztalata ezen a területen garancia arra, hogy kiforrott megoldásról halljunk.”

4 Responses to “Februári ajánlók”

 1. Meetup Says:

  Hol lehet jelentkezni a Meetup-ra? Mi a helyszín?

 2. maroy Says:

  Jelekezni a Meetup site-on lehet: http://newtech.meetup.com/42/

  A helyszin a Kortars Epiteszeti Kozpont: http://www.kek.org.hu/

  7-kor kezdodik..

  ha mar nem fersz be a jelentkezesbe, probald meg akkor is, nem fogunk visszaforditani :)

 3. DjZoNe Says:

  Izgalmasnak igérkezik a program :)
  Kiváncsian várom ;)

 4. Webisztán Says:

  Évfordulós Meetup…

  Soha nem látott tömeg jelentkezett be a holnapi meetupra. Hogy miért? Holnap lesz az egy éves születésnapi buli is. Egy éve indult Budapest New Technology Meetup – a fejlesztők, programozók – vagy ahogy magukat nevezni szeretik: technológusok…

Leave a Reply