Decemberben is Meetup Ne Menj El Mellette akció a hajléktalanokért

A decemberi Meetup-on folytatjuk a novemberben elkezdett ruhagyűjtési akciónkat a hajléktalanok számára. Az adományokat december 3-án szerdán, a Meetup napján 18 és 21 óra között várjuk a Kortárs Építészeti Központban, a Meetup helyszínén, az V. kerület Szervita tér 8-ban.

A takarókat és a ruhákat a Menhely Alapítványnak adjuk át, akik nappali melegedőjükben és a krízisautójuk segítségével fogják ezeket eljuttatni a rászorulóknak.

Ha a Meetupra nem tudsz jönni vagy nem tudsz hozni adományt, de szívesen segítenéd a Menhely Alapítvány munkáját, akkor a ING Bankban vezetett bankszámlájukra is utalhatsz támogatást: 13700016-01950018. Az átutalt adományok után természetesen adókedvezményre jogosító igazolást állítanak ki. Ha pedig lakóhelyed vagy munkahelyed környéken rendszeresen alvó, életvitelszerűen tartózkodó hajléktalan embert látsz, kérjük, *ne menj el mellette*. Vedd fel vele a kapcsolatot, kérdezd meg, van-e valamire szüksége, segítséget kér-e, szerezz neki takarót, forró italt, és ha úgy látod, szociális segítségre is szüksége van, hívd fel a Menhely Alapítvány Diszpécser Szolgálatát (06-1/338-4186), hogy felkereshessék.

Leave a Reply