Adományozz!

A TE adományodra is szükség van ahhoz, hogy folyamatosan tudjon működni a Meetup. Kattints az alábbi “Donate” feliratú gombra, vedd elő bankkártyádat, és légy bőkezű!


Alternatívaként adományodat átutalhatod a következő számlaszámra:

Asimov Alapítvány

CIB Bank, 10700385-48295008-51100005

A Meetup létrejötte havonta kb. 70.000 Ft kiadással jár – ezért 1000 Ft, vagy akár 500 Ft adomány is hasznos lehet!

A részletek

A Budapest New Technology Meetup-ot önkéntesek szervezik, szabadidejükben, ám ezzel együtt minden egyes Meetup pénzbeli kiadásokkal is jár – például a helyszín bérleti díját minden alkalommal ki kell fizetni. Ezért fontos, hogy mint a Meetup közösség tagja, te is adományozz – hogy aztan legyen Meetup, amire eljöhetsz!

Minden adományozó az alábbiakban részesül:

  • Bemondjuk a nevét az általa támogatott Meetup eseményen, ill. a site-ra is kitesszük
  • Küldünk neki adományozási igazolást, amivel csökkentheti adóalapját
  • Céges adományozó esetén adományozási szerződést kötünk vele, amivel szinén csökkentheti adóalapját

Adományod megtétele után írj nekünk egy e-mail-t az asimov@meetup.hu címre, amin keresztül egyeztetni tudunk arról, hogy hova postázzuk az adományozási igazolást, milyen néven szerepeltessünk a támogatók között, vagy esetleg hogy pont ne szerepeltessünk közöttük, ha nem szeretnéd. Természetesen, ha bármilyen kérdés van az adományozással kapcsolatban – arra is szívesen válaszolunk.

A fenti adomány a kifejezetten ilyen céllal létrehozott Asimov Alapítványt támogatja, amely alapítvány azt a Meetup támogatására fogja fordítani.

Meetup pártoló tagság

Elindítjuk a Meetup pártoló tagság mozgalmunkat – a lényege, hogy valaki, amellett, hogy jó érzés tölti el mert támogatja a Meetup-ot, előre definialt időre – 1 evre – megválthatja a jegyet is az eseményekre.

Pártoló tag bárki lehet, aki legalább az egyszeri belépődíj 10-szeresét adományozza a Meetupnak, de természetesen lehet többet is (jelenleg nem kevesebb mint 7000 Ft-ot).

A tagsággal jár egy kártya, amely segítségével az adott eseményeken jelezheti valaki, hogy pártoló tag.